Biesheuvel knoflook

Product(en):

Knoflook

Herkomst:

Slootdorp

Logo Jeelink
Pro
Over knoflook

Verse knoflook wordt geoogst voor de kiem zich heeft gevormd en door de juiste koel- en bewaartechniek krijgt de knoflook geen kans deze alsnog te vormen. Ook ontstaan er geen zwavelverbindingen door de knoflook te bewaren op de juiste manier. Het allerbelangrijkste voordeel van verse knoflook is dus dat je geen slechte adem krijgt van het eten van deze goddelijke smaakmaker. Bovendien is verse knoflook nog zacht en sappig en heeft het een heerlijk frisse smaak.

 
Producten

Voor het gemak in uw eigen keuken hakt Biesheuvel Knoflook de knoflook alvast voor u. Bij Jumbo Monique vindt u de gehakte verse knoflook in potjes van 200 gram. Ook zijn er heerlijke sauzen bij ons verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld de heerlijke frisse aioli, een romige knoflookmayonaise en een pittige knoflookketchup.

Verse knoflook is gezond

Al eeuwen lang wordt knoflook geprezen om haar gezonde eigenschappen. Het is niet voor niets dat onze verre voorouders geloofden dat knoflook een heilzame werking heeft, want in de loop der eeuwen is veel onderzoek naar knoflook gedaan. Belangrijke voordelen die worden genoemd is cholesterolverlaging en de krachtige antibacteriële, antivirale en antischimmel eigenschappen.

 

De teler

Arjan Biesheuvel is geboren en getogen in Middenmeer in de Wieringermeerpolder, opgegroeid op een boerderij, waar hij als kleine jongen al ontdekte dat hij in de voetsporen van zijn vader wilde treden en boer wilde worden. Arjan is begonnen met een paar rijen knoflook en nu oogst hij gemiddeld al 500 ton per jaar. Inmiddels staat hij in Nederland en zelfs daarbuiten, bekend als de specialist in verse knoflook en knoflookproducten. Arjan is altijd op zoek naar nieuwe knoflookrassen en om het hele proces, van het planten van de knoflook tot het afleveren in de winkel zo duurzaam mogelijk te laten verlopen. Het komt niet vaak voor dat een agrarisch bedrijf het zelf geteelde gewas verwerkt tot een gebruiksklaar product. Kijk voor meer informatie op http://www.biesheuvelknoflook.nl

 

Biesheuvel knoflook 

Arjan Biesheuvel
Arjan Biesheuvel
Gehakte knoflook
Knoflook ketchup
Biesheuvel Aioli
Meer weergeven

© 2018 Jumbo Monique