De auteurs 

In het boek Hoe dan? Zoek je eigen superkracht! neemt ondernemer Monique Ravenstijn je mee in haar persoonlijke veranderingsproces. Ze gaat op zoek naar zichzelf en schrijft op hoeveel geluk en succes dat in haar leven brengt. Ze stuurt ontwapenende brieven naar de, voor haar onbekende, arbeidspsycholoog Lies Wouters-Soomers. Lies legt in haar antwoorden uit hoe dit proces werkt in de positieve psychologie. Zij geeft Monique tips hoe je bij jezelf en bij je omgeving veranderingen kunt teweegbrengen. Door de brieven leren Lies en Monique elkaar steeds beter kennen, wat je als lezer op het puntje van je stoel laat zitten. Dit boek vertelt je het prachtige verhaal van twee ondernemers die door hun inzichten te delen nog meer in hun kracht komen.

Klik hier voor de film "making of Hoe dan?"

 
Drs. Lies Wouters-Soomers

Drs. Lies Wouters-Soomers is arbeids- en organisatiepsycholoog en eigenaar van OMG Advies. Als trainer en coach werkt zij zowel regionaal als internationaal met teams en individuele medewerkers. Zij heeft een passie voor de positieve psychologie en gebruikt de nieuwste inzichten uit de wetenschap om mensen en bedrijven maatwerk aan te bieden. Waar ze vooral gelukkig van wordt is mensen helpen gelukkiger en gezonder in hun werk, en daardoor ook in hun leven te staan.

Monique Ravenstijn

Monique Ravenstijn is eigenaar van verschillende Jumbovestigingen. Net als de afgelopen vijf generaties in haar familie, is zij bezig haar eigen gedachtegoed te bouwen. Onder andere door haar formule Jeelink; een platform voor het opzetten en waarborgen van een gezonde en duurzame toekomst die reikt voorbij de volgende generatie. Zij spreekt regelmatig tijdens evenementen en is de trotse moeder van drie opgroeiende kinderen. Haar missie is om alles uit zichzelf en haar medemens halen. Ze wil verbinding brengen tussen mensen maar ook tussen producten.

Bestellen:  HOE DAN?

Het boek kan je online bestellen via deze link. 

 

 Monique en Lies willen jou op weg helpen in de zoektocht naar je eigen superkracht.
Wil jij delen wat het lezen van dit boek bij jou teweeg heeft gebracht?
Mail dan je verhaal naar info@jumbomonique.nl

Hoe Dan?

© 2018 Jumbo Monique