JAM en ZO

Product(en):

Jam en saus

Herkomst:

Oosterblokker

Logo Jeelink
Het verhaal

JAM en ZO maakt (h)eerlijke huisgemaakte producten zoals jam, sauzen en chutney’s van goed gerijpt fruit. Hierdoor kan de toevoeging van suiker minimaal gehouden worden. Het bedrijfje uit Oosterblokker maakt voor ieder wat wils!

Het product

De lekkernijen van JAM en ZO worden met liefde voor de natuur, kleinschalig huisgemaakt van onbespoten oogst uit eigen tuin of de directe omgeving, zonder kunstmatige toevoegingen en met een minimale hoeveelheid suiker of zelfs geheel zonder suiker. Dit is mogelijk, doordat uitsluitend seizoensfruit wordt gebruikt dat goed is afgerijpt aan de bomen of struiken.

Het hele jaar rond is er een wisselend aanbod aan lekkernijen, zolang de voorraad strekt, de oogst meewerkt en het seizoen het toelaat. Naast de zoete lekkernijen wordt er bij Jumbo Monique sinds kort ook een chutney verkocht.

 

Per seizoen kan de smaak van de producten licht verschillen. Dit komt over het algemeen door de weersomstandigheden. Veel zon betekent meestal zoeter fruit. Ook door de kleinschalige ambachtelijke bereiding is het mogelijk dat er per hoeveelheid lichte verschillen kunnen ontstaan.

 

Gewoôn een paar fotootjes

Thessa Bruijns
Ambachtelijke jam
Eigengemaakte jam
Meer weergeven

© 2018 Jumbo Monique