De kracht van samen.


Vanuit die gedachte is de formule Jeelink opgericht. We richten ons op drie pijlers: circulariteit, vitaliteit en social care. Je vindt ons in Jumbo Monique in Zwaagdijk en Heerhugowaard en binnenkort op veel meer plaatsen in Nederland. We doen dit niet alleen en werken samen met regionale partners.

JEELINK

 

Over Jeelink

Missie

Jeelink staat voor verbinding. Het linken van mensen, bedrijven en producten ten behoeve van een duurzame toekomst en een leefbare wereld waar een plek is voor iedereen.  Jeelink is het gedachtegoed van Monique Ravenstijn die hiermee een stip op de horizon zet naar een duurzame omgeving. Een omgeving waarin we samen werken aan onze toekomst. Een omgeving waarin iedereen prettig leeft, woont en werkt. En die stip op de horizon bereiken we met elkaar. Wanneer iedereen afval scheidt, de medemens de helpende hand toereikt en zijn of haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houdt, wordt de wereld een stuk mooier. 

Jeelink in Jumbo Monique​

Je kunt bij ons eenvoudig afval scheiden, een donatie doen aan de voedselbank, bijpraten op ons ontmoetingsplein en producten van regionale ondernemers kopen. Daarnaast bieden wij  een platform aan instellingen die hun maatschappelijke boodschap willen verspreiden. Kijk voor meer informatie op www.jeelink.nl.

 

Partner worden?

Wil jij ook partner worden van Jeelink? Of heb jij ideeën hoe je een bijdrage kunt leveren aan deze formule? En wil je daarover met ons van gedachten wisselen? Stuur dan een bericht naar jeelink@jumbomonique.nl en laat je gegevens achter. Wij nemen dan contact op. 

 

Jeelink nieuws

Anti-verspillingsdiner bij Jumbo Monique Heerhugowaard en Zwaagdijk

06/01/2020

Jumbo Monique helpt koekjes bakken voor KiKa

05/06/2019

Lekker eten van lokale, biologische teelt

21/05/2019

'Onze' B1 meiden van SEW zijn Nederlands kampioen!

19/04/2019

Jumbo Monique trakteert klanten op Paasbrunch

19/04/2019

Rookvrij bedrijf

28/03/2019

1/5
Please reload

© 2018 Jumbo Monique