De kracht van samen.


Vanuit die gedachte is de formule Jeelink opgericht. We richten ons op drie pijlers: circulariteit, vitaliteit en social care. Je vindt ons in Jumbo Monique in Zwaagdijk en Heerhugowaard en binnenkort op veel meer plaatsen in Nederland. We doen dit niet alleen en werken samen met regionale partners.

JEELINK

 

Over Jeelink

Missie

Jeelink staat voor verbinding. Het linken van mensen, bedrijven en producten ten behoeve van een duurzame toekomst en een leefbare wereld waar een plek is voor iedereen.  Jeelink is het gedachtegoed van Monique Ravenstijn die hiermee een stip op de horizon zet naar een duurzame omgeving. Een omgeving waarin we samen werken aan onze toekomst. Een omgeving waarin iedereen prettig leeft, woont en werkt. En die stip op de horizon bereiken we met elkaar. Wanneer iedereen afval scheidt, de medemens de helpende hand toereikt en zijn of haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houdt, wordt de wereld een stuk mooier. 

Jeelink in Jumbo Monique​

Je kunt bij ons eenvoudig afval scheiden, een donatie doen aan de voedselbank, bijpraten op ons ontmoetingsplein en producten van regionale ondernemers kopen. Daarnaast bieden wij  een platform aan instellingen die hun maatschappelijke boodschap willen verspreiden. Kijk voor meer informatie op www.jeelink.nl.

 

Partner worden?

Wil jij ook partner worden van Jeelink? Of heb jij ideeën hoe je een bijdrage kunt leveren aan deze formule? En wil je daarover met ons van gedachten wisselen? Stuur dan een bericht naar jeelink@jumbomonique.nl en laat je gegevens achter. Wij nemen dan contact op. 

 

Jeelink nieuws

Het ontstaan van ons Jeelink bos

26/05/2020

EN TOEN OPEENS WAS ALLES ANDERS…

03/04/2020

Medemblik Actueel interviewt Jumbo Monique over milieuvriendelijke verpakkingen en Jeelink

27/02/2020

Van afval naar een product van waarde

05/02/2020

'Duurzaam ondernemen geeft een extra touch aan de Zeven Zekerheden’

05/02/2020

Anti-verspillingsdiner bij Jumbo Monique Heerhugowaard en Zwaagdijk

06/01/2020

1/5
Please reload

© 2018 Jumbo Monique