Het is niet de vraag óf je duurzaam onderneemt, maar hóe je dat doet. Voor ons is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen geen loze kreet. Het is stevig verankerd in de organisatie. Ons streven? De beste supermarkt neerzetten, op een duurzame manier. Goed werkgeverschap en plezier in het werk staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers hebben een belangrijke stem in het MVO-beleid. Logisch, want zij maken de praktische vertaalslag naar de werkvloer. De bekende begrippen Planet, People en Profit vormen ook onze leidraad. Daarom bedachten wij Jeelink. Een filosofie die staat voor verbinding. Het linken van mensen, bedrijven en producten ten behoeve van een duurzame toekomst en een gezonde, leefbare wereld waar een plek is voor iedereen. 

MVO

 

Duurzaam werken

In de winkel denkt een werkgroep na over de invulling. Leuke brainstormsessies, waarbij allerlei onderwerpen de revue passeren. Hoe kun je de werkplek duurzamer maken? Hoe krijgen we klanten zover dat ze vaker de fiets pakken? Kunnen we sportclubs helpen? Lopen processen efficiënt en zijn de verpakkingen wel duurzaam genoeg? We merken dat deze aanpak loont. Onze medewerkers zijn overtuigd van duurzaam werken. En daar pluk jij de vruchten van. Je stapt binnen in een "knappe" winkel waar we efficiënt omgaan met materiaal en energie. Een plek waar je gezond eten koopt, de sfeer gezellig is en je kunt rekenen op goede service. Elke dag weer!

Medewerkers

Bij Jumbo Monique beseffen wij ons dat medewerkers de sleutel tot succes is. Ook vinden wij dat het personeel in de winkel een afspiegeling van de samenleving moet zijn. In onze winkel vind je medewerkers van jong tot oud. Daarnaast werken wij samen met het UWV, om mensen te stimuleren om aan het werk te blijven of nieuw werk te vinden.

 

© 2018 Jumbo Monique