Natural Nature Food

Product(en):

Mosterd, chutney

Herkomst:

Grootebroek

In assort. sinds:

2017

Logo Jeelink
Hoe beter jij je voelt. hoe meer jij kunt zijn!

Voeding is de basis voor een goede gezondheid. Eet je gezond, dan merk je al snel dat je energie hebt. Een aantal jaar terug heeft Nathalia haar voedingspatroon drastisch omgegooid vanwege haar gezondheid. Ze kreeg daardoor niet alleen meer energie, ze merkte ook dat ze zich beter kon concentreren en voelde zich daardoor gelukkiger.

Producten

Natural Nature Food maakt (H)eerlijke smaakmakers met zoveel mogelijk pure en eerlijke ingrediënten. Zij maken onder andere diverse soorten mosterd, chutneys en salsa. Ze werken met het groente en fruit van de seizoenen. Het fruit en groente wat ze hiervoor nodig hebben, halen ze zoveel mogelijk bij telers uit de buurt. Deze telers telen biologisch of hebben een milieukeur. De producten bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen en ook zo min mogelijk suikers en zout.

 

Wat gebruiken zij dan wel? Het antwoord hierop is lekker veel kruiden, waardoor ze niet alleen lekkere producten kunnen maken maar ook nog een product dat zo gezond mogelijk is. Het leuke is ook nog dat deze producten gemaakt worden met behulp van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Jumbo Monique kun je de producten kopen. 

Over Natural Nature Food

 

Nathalia Zoer rondt dit schooljaar haar 4-jarige geneeskundige kruidenopleiding af, zij is dan fytotherapeut. Door deze opleiding heeft ze een behoorlijke kruidenkennis, maar kan ze ook voedingsadvies geven. Het heeft de medische wereld heel wat jaren gekost voor ze erachter kwamen waar haar klachten (ontstekingen, gewrichtspijnen, vermoeidheid, eczeem, droge ogen, droge mond etc.) vandaan kwamen. Uiteindelijk bleek dat ze de auto immuunziekte Sjögren had met daarnaast fibromyalgie.

 

Ze kreeg een hele reeks medicijnen voorgeschreven maar merkte dat ze te maken kreeg met de bijverschijnselen van de medicatie. Dat was voor haar het moment dat ze begon uit te zoeken hoe ze zich beter kon voelen op een natuurlijke manier.  Ze is nu al een aantal jaar medicijnvrij. Haar reumatoloog staat perplex waardoor ze op dit moment nog maar 1 keer per jaar op controle hoeft te komen. Dit allemaal doordat zij anders is gaan eten, hierbij kruiden inzet, maar ook haar levenswijze heeft veranderd. Met deze kennis helpt ze andere mensen zich beter te voelen. Haar bedrijf Natural Nature Food is ze gestart in 2016.

 

Wil je meer weten? Kijk dan op www.naturalnaturefood.nl 

 

Gewoôn een paar fotootjes

De leverancier_ Nathalia Zoer
Appel peer chutney
Mosterd zongedroogde tomaat koriander
Tomaat venkel chutney
Meer weergeven

© 2018 Jumbo Monique

Mosterd zongedroogde tomaat koriander