Lekke band

15/04/2016

Door

 

Vandaag was bij Jumbo Zwaagdijk mijn linker voorband lek en ben ik de hele avond met de wegenwacht in de weer geweest om een nieuwe band te bemachtigen. Uiteindelijk uit Zaandam een band gehaald. 's Avonds gaat er een hek dicht om het terrein te beschermen. In overleg met de manager werd het hek opengelaten.

 

Nu om 23:10 eindelijk een nieuwe band eronder en inderdaad kunnen wegrijden van het parkeerterrein, want het hek was voor ons opengelaten. Maar wat ik nog attenter vond, was het boeketje rozen dat onder de ruitenwisser gestoken was als opstekertje voor alle ellende van vanavond.

 

Bij dezen wil ik dus het personeel dat vanavond heeft gewerkt, met name de manager, ontzettend bedanken voor de hulp, het open laten van het hek en de lieve attentie. Dikke pluim voor personeel Jumbo!

 

Met vriendelijke groet,

 

Linda

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique