Voedselbank West-Friesland

28/07/2017

 

 

Voedselbank West-Friesland is een liefdadigheidsinstelling die kosteloos levensmiddelen verstrekt aan hen die (tijdelijk) financieel niet of nauwelijks in staat zijn om in hun levensonderhoud te voorzien. Daarnaast wordt verspilling van voedsel tegengegaan, voedsel wat anders  vernietigd zou worden. Overigens doet Voedselbank West-Friesland meer dan het verstrekken van een voedselpakket. Klanten worden zo nodig doorverwezen naar andere instanties en er wordt extra aandacht besteed aan de kinderen van klanten. Zo krijgen kinderen tot 12 jaar als ze jarig zijn een verjaardag pakket met spulletjes om uit te delen op school en cadeautjes. Uiteraard wordt ook iets extra’s gedaan met Kerst en organiseert de Voedselbank ieder jaar een uitstapje voor de kinderen. Voedselbank West-Friesland zet zich in om armoede preventief te bestrijden en mensen zelfredzaam te maken. De voedselbank wordt gerund door louter en alleen vrijwilligers.

 

Jumbo Monique is een samenwerking met Voedselbank West-Friesland aangegaan. Klanten hebben bij Jumbo Monique de mogelijkheid om producten te doneren voor Voedselbank West-Friesland. Iedere periode wordt er een selectie van producten, waar op dat moment behoefte aan is, in een mandje gepresenteerd. Klanten kunnen deze producten kopen en inleveren in de kratjes voorbij de kassa's. Deze kratjes zijn herkenbaar aan een bord met het logo van Voedselbank West-Friesland. Uiteraard mogen andere producten ook worden gedoneerd.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique