Jumbo Monique tekent convenant MVO Westfriesland

18/05/2018

 Op 15 mei tekende Monique Ravenstijn de intentieverklaring met MVO Westfriesland en werd daarmee “Smaakmaker”. Zij verbindt zich hiermee aan de opdracht kansen te bieden aan kwetsbare doelgroepen.

Bij Jumbo Monique in Zwaagdijk staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Monique ontwikkelde het concept Jeelink, dat hart heeft voor people  planet en profit. 

 

Jumbo Monique maakt zich niet alleen hard voor verse, biologische en lokale producten. Ook gaat zij verspilling tegen en worden producten hergebruikt. Daarnaast wordt  restafval met een eigen machine gecomposteerd, de opbrengst wordt teruggegeven aan “Moeder Aarde”. 

P van People wordt in het Jeelinkconcept  niet vergeten. Op dit moment heeft Monique ruim 3 % mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Allemaal mensen met een bijzonder verhaal die bij Jumbo Monique opgevangen en begeleid worden en al jaren naar volle tevredenheid van beide partijen aan de slag zijn. Nu op naar de 5% zodat ook het MVO Keurmerkschildje binnenkort op de wand van Jumbo Monique prijkt. En met de opening van een nieuw filiaal in Heerhugowaard moet dit zeker gaan lukken!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique