Jeelink gelanceerd!

13/06/2018

Op 14 juni is het duurzaamheidsconcept Jeelink gelanceerd bij Jumbo Monique in Zwaagdijk. Jeelink is het gedachtegoed van Monique Ravenstijn en richt zich op circulariteit, vitaliteit en social care, onder het motto "vele handen maken licht werk".

 

Onder toeziend oog van regionale telers en leveranciers werd door Harry Nederpelt, wethouder van o.a. duurzaamheid en economische zaken van de gemeente Medemblik, het Jeelinkplein geopend. Onder het genot van regionale hapjes en drankjes ontstonden er nieuwe ideeën en samenwerkingen. En dat past weer uitstekend in het concept van Jeelink! Wordt vervolgd....

 

Meer over Jeelink vind je op de website www.jeelink.nl.

Op de Facebookpagina van Jeelink houden wij u op de hoogte van nieuwtjes en ontwikkelingen.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique