Studentenonderzoek naar compost

11/06/2018

Wist je dat 100 kilo organisch afval zo’n 15 kilo compost oplevert? Jumbo Monique composteert haar organische afval sinds kort in eigen huis. Dankzij ons composteerapparaat hoeven wij organisch afval niet langer te vervoeren en door derden te laten verwerken. Afval (fruit, groente, vlees, vis, brood, etc) wordt in ons composteerapparaat in 24 uur omgezet in vruchtbare compost. De compost wordt vervolgens aangeboden aan de consument en onze regionale telers. Circulariteit ten top! Zo levert het duurzaamheidsconceptJeelink een mooie bijdrage aan de verlaging van de CO2-emissie.

 

 

Maar wat heeft deze composteermachine eigenlijk voor waarde voor Monique? Dat onderzochten leerlingen van het Wellantcollege  voor Jumbo Monique. Zij presenteerden hun eerste bevindingen aan Monique. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique