Jumbo Monique tekent Taalakkoord

29/06/2018

In Nederland zijn 2,5 miljoen volwassenen laaggeletterd, ook in Noord-Holland Noord. Het doel van het Taalakkoord is dat alle inwoners in Noord-Holland Noord goed kunnen lezen, schrijven en rekenen en beschikken over voldoende digitale vaardigheden. Met regionale partners wordt samen de handen ineen geslagen. Zo worden kennis en energie gebundeld om samen meer laaggeletterden te bereiken. Met duizenden bezoekers per week kan Jumbo Monique hieraan bijdragen door onder andere het podium te bieden om de boodschap te verspreiden. 

 

Lees hier het nieuwsbericht op de site van RPA-NHN

Deelname aan het Taalakkoord is onderdeel van het Social Care programma van Jeelink. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique