Opnames Foodmakers.tv

04/07/2018

Jumbo Monique ging op pad met de filmploeg van RTL voor Foodmakers, een platform waarin alles aan bod komt wat met voedsel te maken heeft: vlees, vis en vega; van boer tot bord. Waar komt het vandaan? Hoe groeit het? En hoe smaakt het? De programmamakers waren zeer geïnteresseerd in de duurzaamheidsformule Jeelink, dat sinds kort is gelanceerd binnen Jumbo Monique. 

 

In de reportage komt onder andere de korte keten aan bod. Wat is de relatie van Jumbo Monique met de regionale telers en ondernemers? En hoe zorgt zij ervoor dat zij het beste voor de klant uit de regio haalt? Eerlijke producten voor een eerlijke prijs, zowel voor de klant als voor de teler en producent. Vers  en lekker van dichtbij, weinig voedselkilometers en op duurzame wijze geproduceerd.  Ook de circulariteit binnen Jumbo Monique komt aan bod, u ziet bijvoorbeeld de werking van de composteermachine die wij sinds kort in gebruik hebben genomen  (als eerste supermarkt in Nederland) en hoe wij dat terguggeven aan onze klanten en telers. ook onze relatie met de voedselbank  komt aan bod. Dit alles vanuit het gedachtegoed van Jeelink

 

Filmopnames zijn gemaakt bij o.a. Buysman Kruiden in Andijk en bij Zalmrokerij Smoking  in Enkhuizen. De reportage is nog niet gereed, we houden u uiteraard op de hoogte!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique