Jeelink culinair en gezond event

19/07/2018

 

Tijdens de Dutch Agri Food Week  organiseert Jumbo  Monique op 12 en 13 oktober een groot event! Beleef hoe je simpel, (h)eerlijk en gemakkelijk met gezonde regionale producten kan koken. Laat je verrassen door de lekkerste proeverijen. Eten is weten! Laat je informeren door de telers en ga mee op supermarktsafari. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Daarnaast is er ook aandacht voor taal en laaggeletterden.

 

Jeelink is het duurzaamheidsconcept van Jumbo Monique. We richten ons op de pijlers circulariteit, vitaliteit en social care. Vanuit die gedachte informeren we de consument en maken gebruik van het podium van de supermarkt.

 

Waar? Jumbo Monique Zwaagdijk

Wanneer? Op 12 en 13 oktober van 9.00 tot 19.00 uur 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique