Leverancier in beeld: Voel je Super!Markt

01/08/2018

Barbara Arents is natuurvoedingsadviseur en levert aan Jumbo Monique zelfgemaakte bakmixen  op basis van natuurvoeding: biologische voedingsmiddelen, zo onbewerkt mogelijk, om je zo écht te voeden. Alle melen zijn volkoren en tarwevrij. Sommige producten zijn glutenvrij*. De toegevoegde suikers zijn kokosbloesemsuiker en zo minimaal mogelijk, om het smakelijk te houden voor zowel diegenen die wél op hun suikerinname letten als diegenen die dat niet doen. De bakmixen zijn te maken met producten die bij Jumbo Monique zijn te verkrijgen. Lekker gemakkelijk, voor verschillende doelgroepen met een allergie. Of gewoon omdat het lekker én gezond is! 

 

De diverse  producten  worden geleverd vanuit de regio  (Hoorn) en worden zo veel mogelijk met regionale producten bereid.  De voorraad wordt wekelijks afgestemd en geleverd op basis van vraag en aanbod.  Dit reduceert de food- footprint en past in het duurzaamheidsconcept van Jeelink.

 

Kijk hier voor meer informatie over Voel je Super!Markt!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique