Tweede Jumbo voor Monique Ravenstijn

Jumbo-ondernemer Monique Ravenstijn gaat eind dit jaar een tweede winkel openen.

Het gaat om een Jumbo-vestiging in Heerhugowaard, die op 5 december de deuren zal openen. Het wordt de eerste Jumbo in de Noord-Hollandse plaats. Ravenstijn heeft al een vestiging in Zwaagdijk, eveneens in Noord-Holland.

 

Felle concurrentiestrijd in Heerhugowaard
De winkel wordt gevestigd aan de Middenweg 245 en gaat in het stadje een op het oog felle concurrentiestrijd aan met Albert Heijn (een XL-vestiging en twee filialen), Deen, Dekamarkt (twee winkels), Vomar (drie winkels) en discounters Aldi (twee) en Lidl. In de straat waar Ravenstijn haar winkel gaat openen, zat tot 2016 enkele jaren een Albert Heijn. Die winkel sloot echter al twee jaar na opening omdat deze niet rendabel zou zijn.

 

Passend in ambities Ravenstijn
Een tweede winkel past in de ambities van Ravenstijn, die recent in een interview met Distrifood uitsprak op termijn wellicht te willen groeien tot acht winkels. ‘Het is mijn missie om alles uit mezelf en mijn medemens te halen en verbinding te leggen tussen mens en product. Hoe meer winkels, hoe meer impact ik maak. Maar als ik na drie winkels denk dat het zat is, is het ook goed’, zei ze toen. In het verleden had Ravenstijn met haar toenmalige partner al eens drie winkels. Naast die in Zwaagdijk waren dat twee Jumbo’s op Texel.

 Door Tijs Hallema, Distrifood augustus 2018

Foto: fotostudio Wick Natzijl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique