Jumbo Monique genomineerd voor Local Marketing Awards van Distrifood

07/09/2018

Jumbo Monique uit Zwaagdijk is genomineerd voor de Local Marketing Awards van Distrifood. Samen met 6 andere supermarkten dingt de supermarkt, waarin de duurzaamheidsformule van Jeelink een belangrijke plek heeft, mee naar de award voor het beste lokale marketingbeleid. Tijdens de Dag van de Supermarkt op 9 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

Een vakjury buigt zich over criteria zoals maatschappelijke en lokale betrokkenheid, effectiviteit op klantentrouw, originaliteit, formule versterkend en continuïteit. Met dank aan Nathalia Zoer van Natural Nature die Jumbo Monique opgaf voor een nominatie. Zij is één van de regionale ondernemers met wie Monique Ravenstijn graag samenwerkt om met Jeelink in haar supermarkt het verschil te maken. Natuurlijk samen met de enthousiaste medewerkers, leveranciers en klanten. De kracht van samen. Een dikke pluim waard! 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique