Golden Oldies - Paternoster

16/10/2018

Hoe help je ouderen in een 3e wereldland?

In Paternoster, een plaats in Zuid-Afrika, ondersteunen wij het Golden Oldies project van Sanita van der Merwe, zij is de initiatiefnemer van het project. Het doel is het opzetten van een zelfvoorzienend dagprogramma voor de oudere burger. Hiervoor is een startbudget nodig, welke Stichting Samen Vooruit gedoneerd heeft. Met dit geld worden grondstoffen gekocht om handgemaakte producten door de ouderen te laten maken, welke vervolgens verkocht worden.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique