Jumbo Monique Heerhugowaard opent deuren op 5 december

20/11/2018

De nieuwe Jumbo vestiging van Monique Ravenstijn aan de Middenweg 245 opent op 5 december de deuren. Voordat het zover is, wordt er hard gewerkt om het grote pand met 1500 vierkante meter vloeroppervlakte gereed te maken voor het gevarieerde assortiment van Jumbo. De brandschermen hangen zo goed als, de eerste koelcellen zijn geplaatst en de eerste ruimtes worden zichtbaar.

Ook Jeelink, het concept ten behoeve van duurzaam en gezond leven voor nu en de toekomst, krijgt een belangrijke plek in de supermarkt.

 

Ondernemer Monique Ravenstijn: “De nieuwe winkel wordt prachtig. Samen met mijn team kijk ik er naar uit om klanten te laten ervaren wat de unieke Jumbo formule inhoudt: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service."

 

Wij houden u op de hoogte van het ontstaan van deze prachtige nieuwe supermarkt en zien u graag bij de opening op 5 december. Ter ere van de opening verrast Jumbo Monique de eerste 300 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 9 december).

 

Dat wordt naast een heerlijk avondje ook een heerlijke dag!

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique