Jumbo Monique in Heerhugowaard geopend

05/12/2018

 Wat een prachtige dag was het vandaag. Waar het hele team maandenlang naartoe heeft geleefd is nu waarheid: Jumbo Monique Heerhugowaard is in bedrijf. Na het toespreken van de medewerkers opende eigenaar Monique Ravenstijn de winkel om 9.00 uur met één druk op de gele Jumbo-knop. Een memorabel moment.

 

Een jubelend publiek betrad de fonkelnieuwe supermarkt en de klanten bleven toestromen. Ook de medewerkers vonden op deze eerste dag al prima hun weg. Wat een mooie start! We zijn erg content met hoe de winkel is geworden. Misschien is dit wel de mooiste Jumbo van Nederland. Nieuwsgierig? We nodigen je uit om een kijkje te komen nemen. Morgen zijn wij om 8.00 uur weer open. Graag tot ziens!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique