Jumbo Monique trotse sponsor sportkleding basisschool De Helix

13/02/2019

 

‘Een vitale toekomst begint al op de basisschool’

 

Jumbo Monique draagt graag bij aan een fittere wereld. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Al op de basisschool is het belangrijk dat kinderen voldoende bewegen en daar vooral plezier in hebben. Daarom sponsoren wij sportclubs en nu ook basisschool De Helix in Heerhugowaard. Met de fonkelnieuwe shirts is sporten nóg leuker! Wij wensen alle kinderen veel sportplezier!

 

Het bijdragen aan een fittere wereld is onderdeel van Jeelink, een formule die is ontwikkeld door Monique Ravenstijn. Vanuit de kracht van samen werken wij aan een vitale, sociale en circulaire toekomst. Waarin we zorgen voor onszelf, elkaar én de natuur.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique