VAN GENERATIE OP GENERATIE

03/04/2019

Vanaf heden is de geschiedenis van het mijn bedrijf zichtbaar voor een ieder die koffie drinkt bij mij, zowel op kantoor als in het Jeelink Café in Heerhugowaard. Middels krantenberichten, foto’s en een handgeschreven briefje van oma, is een prachtig overzicht gemaakt. Zo super gaaf dat dit alles bewaard is gebleven. Elk jaar kan ik het bord aanvullen en verfraaien. Een verloren gewaand artikel, een toevoeging uit onverwachte hoek en natuurlijk nieuw te verschijnen artikelen kunnen bijgeplakt worden. Het is een tastbaar document van het familiebedrijf met zijn patronen die zowel ondersteunend als beknellend kunnen zijn. De levens van de generaties voor mij, met ieder zijn of haar eigen ervaringen, zijn veelvuldig in het DNA van ons bedrijf aanwezig. Het overstijgen van de patronen is een ware kunst. Want hoe hou je alle ballen in de lucht, vaar je je eigen koers en zorg je dat je bedrijf ook nog voor volgende generaties aantrekkelijk blijft? Ik vind dit best een dingetje. Voor nu geniet ik van mijn wortels, droom ik over de toekomst en leef ik vooral met veel plezier, liefde en vrijheid NU. 

 

Hartelijke groeten, Monique Ravenstijn

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique