Jumbo Monique sponsort vers fruit voor kinderen in beweging

19/04/2019

In april en mei vinden de jaarlijks terugkerende skeelerclinics van Radboud Inline-Skating plaats. In samenwerking met Team Sportservice organiseert Radboud deze clinics voor alle groepen 5 en 6 van de 23 basisscholen in de gemeente Medemblik. Op dinsdag 16 april en woensdag 17 april vonden de clinics plaats op de Sjoerd Huisman Piste in Wervershoof en op de skeelerbaan in Medemblik. Op 14 mei en 15 mei wordt dit herhaald.

 

Gezond en verantwoord bewegen

Het betreft een samenwerking met Jongen Op Gezond Gewicht (JOGG). Tijdens dit project motiveren zij de kinderen om gezond en verantwoord te bewegen. Daar hoort een heerlijk stuk fruit bij. Jumbo Monique Zwaagdijk levert vers fruit voor alle kinderen die meedoen aan de skeelerclinics.

 

Waarom Jumbo Monique Zwaagdijk?

Team sportservice en JOGG kozen unaniem voor Jumbo Monique vanwege het andere, positieve geluid dat de supermarkt laat horen. Mede vanuit de Jeelink gedachte leggen zij de nadruk op kinderen, gezondheid en bewegen. Dat past uitstekend bij de doelstelling van dit evenement.

 

DE KRACHT VAN SAMEN 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique