Ook klachten zijn kansen

19/04/2019

Wij bij Jumbo Monique gaan altijd voor de kansen. Klachten zien we als een manier om beter te worden. Fouten vormen een kans. Dan bepraten we: oké, dit is niet goed gegaan en hoe zorgen wij ervoor dat dit nooit meer gebeurt? Zo bouwen we met elkaar aan een constructief team.

Dit is ook waarom de Jumbo formule zo goed bij ons past. Met haar 7 zekerheden beloven wij onze klanten veel maar het belangrijkste is dat we deze ook waarmaken. Bijkomend voordeel is deze zekerheden onze medewerkers vele vrijheden bieden. Ook dat zijn kansen. Een bosje bloemen als ze horen dat iemand jarig is. Een product meegeven om thuis te proberen. En de tijd en ruimte om onze klanten te bedienen met vriendelijkheid, hulpvaardigheid en vakkennis.

In het hart van de samenleving, dat is waar wij graag staan. Op een plek waar ontmoetingen plaatsvinden, waar je in positieve zin verrast wordt, waar je andere mensen een kans geeft om jouw podium te gebruiken om hun verhaal te vertellen.

Medewerkers laten denken in kansen vanuit een positieve gedachte. Het maakt dat de energie van blij zijn, vrij komt en laat dat ook weer een van onze zekerheden zijn: service met een glimlach.

Met deze glimlach sluit ik af, weer een mooie kans verzilverd.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique