Hoe je van een lekke band een feestje maakt

29/05/2019


Verwachtingen overtreffen, dat is wat wij elke dag doen. Maar dat een overtroffen verwachting van ons als Jumbo Monique, zelfs de lokale Audi dealer inspireerde is te leuk om niet delen.

Klaar voor een middagje sauna blijkt mijn linker achterband lek te zijn. Ik hoefde hier echt niet aan te twijfelen, want hij was zo plat als een dubbeltje. Ik bellen naar de serviceafdeling van mijn garage, en het eerste wat Pieter, de man aldaar zei: "Hé Monique, je stond in de krant vandaag."

Dus nadat ik mijn verhaal had gedaan zei hij: "Nu ben ik aan de beurt om jou te evenaren."

Ik mocht mijn sleutels bij de balie van de sauna afgeven en hij regelde mijn nieuwe band.

Zo leuk als je zo van een nare gebeurtenis een feest maakt. Ik ben hier nog steeds blij over. En dat terwijl mijn band gewoon plat was. Ik vond het bijzonder om eens te ervaren hoe fijn onze klant zich voelt als wij service in supervorm aanbieden. 

 

Ik wens jullie een mooie dag vol overtroffen verwachtingen!


Groetjes, Monique

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique