Jumbo Monique helpt koekjes bakken voor KiKa

05/06/2019

Bij kinderdagverblijf 't Schelpje gaan de kinderen in de eerste week van juli bakken en verven voor KiKa. Jumbo Monique in Heerhugowaard sponsort de benodigde bakspulletjes voor het maken van de lekkerste koekjes en cupcakes.  Monique Ravenstijn: "Vanuit de Jeelink gedachte dragen wij graag bij aan een stukje social care. Zorgen voor elkaar goede en slechte tijden. Deze mooie actie van kinderdagverblijf 't Schelpje steunen wij van harte."

 

De kinderen gaan hard aan het werk om met behulp van de pedagogisch medewerkers de lekkerste koekjes en cupcakes te bakken. In de hal van het kinderdagverblijf komt een tafel te staan met de overheerlijke koekjes en cup-cakejes, die door ouders en grootouders gekocht kunnen worden. Op de tafel staat een collectebus van KiKa, hier worden de opbrengsten in gedaan.

 

"Alle spulletjes die we nodig hebben voor het bakken worden gesponsord door Jumbo Monique in Heerhugowaard", vertelt Melanie Wever van 't Schelpje. "De baby's zullen niet gaan bakken, zij zullen erg hun best doen om een canvasdoekje te beschilderen en deze aan hun eigen papa en mama verkopen. De canvasdoekjes worden door kinderdagverblijf 't Schelpje zelf gesponsord. Het gehele bedrag dat we ophalen met deze actie kan zo gedoneerd worden aan KiKa."

Als afsluiting van de 'Kikaweek' doet een aantal pedagogisch medewerkers mee aan de 'Run voor KiKa'. De rest van het team komt hen luidkeels aanmoedigen. Melanie: "We hebben er zin in en hopen dat we een mooi bedrag mogen ophalen, zodat we kunnen bijdragen aan de genezingskans voor de kindjes die dit zo hard nodig hebben."

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique