Jumbo Monique helpt medewerkers groeien

04/07/2019

 

Laura Laan werkt sinds 3 jaar bij Jumbo Monique in Zwaagdijk. Leergierig als zij is pakte zij vorig jaar de kans om de mbo 4 opleiding te volgen via de Jumbo Academy. Het helpt haar groeien in zelfvertrouwen, eigenwaarde en kennis. Haar inzet en enthousiasme voor haar studie en haar werk bij ons, hebben er inmiddels toe geleid dat wij nieuwe pinhouders hebben die ook voor klanten in een rolstoel makkelijke toegankelijk zijn. Wij zijn supertrots op Laura!

 

Dit zegt Laura er zelf over: 'Ik doe sinds vorig jaar via Jumbo de opleiding Manager retail. Voor school moest ik een werkstuk maken over een verbeterpunt op mijn afdeling. Van een aantal klanten die in een rolstoel zitten kreeg ik al te horen dat ze slecht bij de pinapparaten kunnen. Dus dit heb ik gebruikt voor mijn schoolopdracht. Nadat de opdracht af was heeft Monique mij de ruimte gegeven om het ook toe te passen in de winkel. Ik heb een bedrijf gebeld die nieuwe pinhouders kan maken die klanten naar zich toe kunnen trekken. Vanaf nu kan iedereen bij kassa 6 en 7 zonder gedoe pinnen.'

 

Op de foto:

Deze dame is vaste klant van Jumbo Monique en zeer verheugd dat zij nu vanuit haar rolstoel eenvoudig de pinautomaat kan bedienen. Mede dankzij Laura.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique