Jumbo Monique biedt 100% composteerbare draagtassen; hallo, geen plastic!

12/12/2019

Wat een mooie samenwerking tussen Schoner Noord-Holland en onder andere Jumbo Monique Heerhugowaard en Zwaagdijk. Wij bieden onze klanten nu 100% composteerbare lusdraagtassen aan. Na veelvuldig gebruik kunnen ze gewoon bij het gft afval. Naast ‘Hallo geen plastic’ prijkt ook het logo van Schoner Noord-Holland op de tasjes. Zo zetten we samen weer een stap naar een schonere provincie en draagt ook iedere klant -ook letterlijk- bij aan een schoner milieu!
.
 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Zo leuk kan verspilling zijn

15/07/2020

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

© 2018 Jumbo Monique