Werken bij Jumbo Monique?

Wij zijn continu op zoek naar medewerkers. Bij ons kan je jouw talent ontwikkelen op jouw eigen niveau.  En wij hebben leuke bijbanen!  

 

Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan jouw cv met motivatie naar info@jumbomonique.nl

Hulpkracht worden? Stuur een open sollicitatie

Heb jij zin om bij Jumbo Monique te werken in Zwaagdijk of Heerhugowaard? Momenteel zijn alle vacatures gevuld, maar een open sollicitatie is altijd welkom. Wie weet komt er binnenkort een plekje voor je vrij.

 

Of je nu vakken vult of op de afdeling Vers, DKW (droge kruidenierswaren) of Kassa werkt: je zorgt dat iedereen snel, goed en met een glimlach wordt geholpen en je denkt graag mee over hoe het nog beter kan. We verwachten dus aardig wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Dat verdien je, als hulpkracht bij Jumbo Monique.

Makkelijk combineren met je studie
Je zoekt een bijbaan; een baan naast het leren, want dat staat natuurlijk voorop. Wij snappen dat. Daarom zorgen we dat de werkzaamheden bij Jumbo goed te combineren zijn met jouw opleiding. Jouw werktijden zijn flexibel, net als het aantal uren dat je wekelijks werkt. Wat het extra tof maakt bij Jumbo Monique is dat je naar eigen inzicht een klant mag verrassen. Is een klant jarig? Dan geef jij een mooie bos bloemen mee!

Plezier op de werkvloer
Misschien merk je het wanneer je boodschappen bij ons doet: Jumbo Monique is een fijn bedrijf om voor te werken. Bij ons hangt een goede vibe! Je werkt samen met toegewijde, enthousiaste en betrokken collega’s die er samen de schouders onder zetten. Je kunt jezelf zijn en werken vanuit je eigen talenten. Jij bepaalt jouw eigen succes.

Méér dan een bijbaan

Ook al is het een bijbaan, het is er niet zomaar een. We luisteren naar jouw wensen en houden daar zoveel mogelijk rekening mee. Daarom kun je bij jouw sollicitatie aangeven naar welke afdeling jouw voorkeur uitgaat: Vers, DKW of liever Kassa. Zo bieden we je inhoudelijk interessant werk met volop afwisseling en uitdaging. Met vrijheid om jouw talenten verder te ontwikkelen. Wil je hogerop? Jumbo Monique biedt je allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en onze Jumbo Academy helpt je daarbij. En uiteraard doe je het ergens voor, een salaris waar je blij van wordt! Daarbovenop krijg je vakantiegeld, vakantiedagen en ATV.

In het kort: hulpkracht bij Jumbo Monique!
Je bent 15 jaar of ouder;
Je bent 2 tot 12 uur per week flexibel inzetbaar;
Jij bent iemand die alle aandacht heeft voor de klant;
Je zet graag dat stapje extra en stopt veel energie in je werk;
En: jij zoekt méér dan een bijbaan met een leuk salaris.

Werken bij Jumbo

Bij Jumbo Monique houden we niet van stilstand. We communiceren open en eerlijk en geven elkaar feedback zodat we kunnen groeien. Zowel individueel als in teamverband. Daarnaast krijgen onze mensen alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. Dat kan middels een opleiding op de Jumbo Academy  maar ook door het bekleden van een nieuwe functie. Wij bieden aan meerdere mensen een baan vanuit de particpatiewet. 

 

Niet alle vacatures staan op onze eigen website. Een uitgebreider overzicht van alle vacatures bij Jumbo vind je op www.jumbowerkt.nl.

© 2018 Jumbo Monique